Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προωθηση Ιστοσελιδων
Προώθηση Ιστοσελίδων
Με τη συνεχή ανάπτυξη των χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων και μέσω διαδικτύου συνεχώς αυξάνεται. Για το να λόγο αυτό δημιουργούνται διαρκώς περισσότερες ανάγκες για στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων. Με τον όρο στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων εννοούμε πως η προώθηση της ιστοσελίδας μας στοχεύει σε χρήστες που ενδιαφέρονται και αναζητούν άμεσα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση.

Με αυτόν τον τρόπο προώθησης αυξάνονται πολλαπλά τα ποσοστά των κερδών από μία γενικευμένη προώθηση. Επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν μεγάλα κέρδη αφού οι καταναλωτές αναζητούν ολοένα και περισσότερο προϊόντα και υπηρεσίες online. Υπάρχουν δε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά από το ίντερνετ.
Από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία μίας επιχείρησης είναι το κατά πόσο θα επιτύχει η καμπάνια στοχευμένης προώθησης που θα ακολουθήσει. Μία σωστά σχεδιασμένη καμπάνια προώθησης μπορεί να αποφέρει πολλαπλά κέρδη από μία μέτρια καμπάνια. Πριν λοιπόν αρχίσουμε να εργαζόμαστε στις τεχνικές προώθησης για μία ιστοσελίδα θα πρέπει να κάνουμε μία βασική μελέτη και να ακολουθήσουμε κάποιες διαδικασίες όπως παρουσιάζονται στα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1ο - Επιλογή Λέξεων-Φράσεων
Βήμα 2ο - Βελτιστοποίηση δομή-κώδικα Ιστοσελίδας
Βήμα 3ο - Αναρρίχηση της Ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Οι τεχνικές Search Engine Optimization είναι αποτελεσματικότητα τρόποι προώθησης ιστοσελίδων. Search Engine Optimization σημαίνει "βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης". Η βελτιστοποίηση αφορά τις ιστοσελίδες και επιτυγχάνεται με τις κατάλληλες διαδικασίες και τεχνικές.
Προώθηση ιστοσελίδων - SEO ή Google Adwords; 
Συχνά όσοι ενδιαφέρονται για την προώθηση ενός site στη Google δυσκολεύεται να καταλάβουν
Προωθηση ιστοσελιδων SEO η Google Adwords
απόλυτα την διαφορά των υπηρεσιών Search Engine Optimization και του Google Adwords. Οι διαδικασίες Search Engine Optimization  γίνονται με στόχο την άνοδο μίας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google για συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις. Σε ότι αφορά την υπηρεσία διαφήμισης στην μηχανή αναζήτησης της Google που λέγεται Google Adwords: Το Google Adwords είναι μία υπηρεσία που προσφέρει η Google και μπορεί έχει πρόσβαση σε αυτήν ο καθένας. Η φιλοσοφία των διαφημίσεων Adwords είναι να ενεργοποιούνται οι διαφημίσεις μας επάνω και δεξιά στην σελίδα της μηχανής αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που θα καθοριστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου