Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δανειστική Βιβλιοθήκη - daneistikivivliothiki.blogspot.com

Έχετε όλοι στην περιοχή σας μια Δανειστική Βιβλιοθήκη; Ενα μέρος όπου μπορείτε να δανειστείτε ένα βιβλίο και να το επιστρέψετε πιο πλούσιοι πνευματικά; 
Σκοπός λοιπόν αυτού του ιστολογίου, είναι να ενώσει τις βιβλιοθήκες όλων  όσων αγαπούν τα βιβλία και να κάνει την Ελλάδα και την Κύπρο μια μεγάλη Δανειστική Βιβλιοθήκη, όπου ο καθένας θα μοιράζεται όποια και όσα βιβλία επιθυμεί!
Η ιδέα γεννήθηκε από την γνώση του οτι δεν υπάρχουν σε όλα τα μέρη Δανειστικές Βιβλιοθήκες και είναι πολλοί αυτοί που αγαπούν τα βιβλία.........γνωρίζοντας και την δυσμενή οικονομική κατάσταση των περισσότερων νοικοκυριών η ιδέα έγινε πράξη!

Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο μιας και μετρά περίπου ένα μήνα ζωής! Θεωρούμε όμως οτι η ανάγκη όλων μας για ενημέρωση, ψυχαγωγία, απελευθέρωση του μυαλού και συνεχή μόρφωση θα αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και με αγάπη και σεβασμό για το βιβλίο, ο καθένας από την μεριά του, θα συμβάλει σε αυτή την κίνηση!!!

Είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό για την προσπάθεια αυτή το γεγονός ότι συγγραφείς έρχονται σε επικοινωνία με τη Δανειστική Βιβλιοθήκη για να εκφράσουν την συμπάθειά τους στο εγχείρημά  του ιστολογίου καθώς και για την προσφορά βιβλίων τους ώστε να διαβαστούν ελεύθερα από όλους!!!

Αν αγαπάτε και εσείς τα βιβλία και θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση μπορείτε να επισκεφτείτε την Δανειστική Βιβλιοθήκη! Αν θέλετε να δανείσετε κάποια από τα βιβλία σας αρκεί ένα μήνυμα στο mariazkeepthinking@gmail.com και μια πρόσκληση θα σας σταλεί για να δανείσετε  τα βιβλία που επιθυμείτε!
Οδηγίες και περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρήσης της Δανειστικής Βιβλιοθήκης μπορείτε να διαβάσετε εδώ .

Όπως πολύ όμορφα λέει και η ίδια η σελίδα... "Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά, για να μοιραστεί την γνώση και την τέρψη του μυαλού μέσα από τα βιβλία!"

1 σχόλιο:

  1. Αν και καθυστερημένα να ευχαριστήσουμε ολόψυχα γι αυτό το αφιέρωμα!!! Η συμβολή σας στην γνώση είναι πολύτιμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή